Pages

Thursday, February 4, 2010

Jom Join Contest~ Kira Muffin





JOm join giveway nie kat http://myminimuffin.blogspot.com/

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai syarat-syarat Giveaway Contest ni, uols boleh layari http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ni la ragam anak saya yang NAKKK sangat muffin ni..Kalau lah dapat meraikan harijadinya dengan muffin yang comel dan menarik ni pasti dia seronok kan!






















(Klik gambar utk baca ye)

** Saya join kategori 2 dan 3!Boleh ke 2 kategori?Sebab saya ada anak bawah 12 tahun..

Di bawah ni antara contoh door gift dan goodies bag yang disediakan.






















Cantik kan..Kalau nak tahu lebih lanjut, KLIK SINI





















Ni pulak perasa muffin yang dijual :-

1. Coklat (Warna - Koko)
2. Strawberi (Warna - Pink)
3. Pandan (Warna - Hijau)
4. Vanilla (Warna - Kuning)
5. Durian (Warna - Kuning)
6. Blueberry (Warna - Biru)
7. Keladi (Warna - Ungu)
8. Oren (Warna - Oren)
9. Mocha / Coffee (Warna - Koko)


OK..Myminimuffin bukan saja menjual muffin, tapi sekarang dah advance ok! Chocolate dan Cupcake pun ada tau!





















Kenapa? Tak Percaya? Kalau tak percaya, jom la KLIK SINI! Ini betul2..bukannya COBAAN!!!

Ok kawan2...( macam cerita siti sifir pulak..) WISH ME LUCK YEA!!!

6 comments:

dbalkis said...

congrats menang most creative entry untuk contest ni..

Aimy said...

tq dbalkis..tahniah juga utk awk ye

MyBaByNeed said...

creative...

Aimy said...

terima kasih..alhamdulillah rezeki :)

ElyaElmo said...

congrats!!!dh menanggg..:D

日月神教-任我行 said...
This comment has been removed by a blog administrator.